CASES OG REFERENCER

LEAN HOS FRØS HERREDS SPAREKASSE

"I Frøs Herreds Sparekasse har vi benyttet Søren Pedersen til at sætte fokus på effektivitet, forbedring af arbejdsprocesser og give viden/læring til vores øvrige kolleger. ... Alle afdelinger er meget begejstrede og det har givet fornyet energi hos os. Derfor er der flere i Frøs, som efterspørger Søren til at støtte på andre områder. ..."

Personaleudviklingschef Bente Graae, Frøs Herreds Sparekasse

Læs om bankens arbejde med Lean

 

FroesLogo.jpg

LEAN PÅ RIBERHUS PRIVATSKOLE

"Vi har haft et Lean forløb ..., hvor alle på skolen fra lærere til medarbejdere i SFO til pedel/rengøringspersonale til administrationen var involveret. ... Via Søren fik vi arbejdsopgaverne sat i et andet lys, som gjorde os mere opmærksomme på spild og unødvendig tidsforbrug. Vi fik fokus på opgaver, hvor arbejdsgangen kan gøres mere simpel. ..."

Liselotte Christensen, Skoleleder, Riberhus Privatskole

Læs om skolens succes med Lean

 

RiberhusLogo.jpg

ENERGINET.DK FIK EN MERE ROBUST STRATEGI

Energinet.dk udarbejdede provokerende og samtidig realistiske scenarier for, hvordan fremtiden kunne tegne sig. Det har givet en større forståelse for udviklingen i omverdenen og et værktøj til at teste strategien og planlægge de rette, større investeringer i el- og gasnettet.

Læs mere om forløbet og artiklen fra Energinet.dk's interne nyhedsblad

 

energinetlogo.gif

ELEKTRONIKVIRKSOMHED ØGEDE PRODUKTIVITETEN 20%

For at være konkurrencedygtig indenfor sit felt af høj-teknologiske belysningsløsninger valgte den australske elektronikvirksomhed at arbejde med et certificeret Lean program. Gennemløbstiden blev reduceret fra over 30 dage til 9 dage, omsætningen hævet med 28% og bidaget til bundlinjen per medarbejder øget med 42%.

Læs mere om Lean forløbet

 

 

australia-silhouette.jpg

Hjælp med lean i min virksomhed

Hør hvordan jeg kan hjælpe dig med at optimere din virksomhed. Det tager en time - og jeg garanterer for, at I bliver klogere.

Mødet er helt uforpligtende.