cases og referencer

FroesLogo.jpg

OPLEVELSEN:

I Frøs Herreds Sparekasse har vi benyttet Søren Pedersen til at sætte fokus på effektivitet, forbedring af arbejdsprocesser og give viden/læring til vores øvrige kolleger. Søren Pedersen er meget seriøs og går meget systematisk og grundig til værks. Derfor opnår vi også et stort udbytte. Han er rigtig god til at give overblik over processer og finde indsatsområder. Ud fra fakta og kortlægge, hvor man med en lille indsats får et stort udbytte, planlægges aktiviteter og derfor har vi meget hurtigt fået mærkbare resultater.

Alle afdelinger som Søren Pedersen har arbejdet med er meget begejstrede og det har givet fornyet energi hos os. Derfor er der flere i Frøs, som efterspørger Søren til at støtte på andre områder.

Som konsulent er Søren Pedersen yderst kompetent og kender alt til Lean, både i teori og praksis. Han bruger hele sin viden og værktøjskasse. Søren deler gerne ud af sine modeller og materialer og gør sine kunder selvhjulpne.

På en stille og rolig måde får han medarbejderne til at have et brændende ønske om at forandre arbejdsmetoder, skabe overblik og planlægge deres hverdag. Det giver en øget effektivitet og større tilfredshed.

Søren Pedersen er altid grundig forberedt og alt bliver dokumenteret via en beskrivelse. Han er rigtig god til at orientere den øverste ledelse om processen og tilpasse tingene, således de passer godt til Frøs' øvrige strategi.

Vi kan varmt anbefale Søren Pedersen og står gerne til rådighed med yderligere information.

bentegraae.jpg - Personaleudviklingschef Bente Graae, Frøs Herreds Sparekasse

OPGAVE:

At få præsiseret forbedringsmål og planer for en række stabsafdelinger - i tråd med bankens strategi.

FORLØB:

Forslag og holdninger fra stabens kunder, de enkelte filialer og slutkunder, blev grundigt indarbejdet i målsætningerne for de enkelte stabsafdelinger, der gennem udvalgte Lean metoder fik styr på, hvordan målene skulle opnås. Samtidig blev der sat kraftig fokus på målstyring på en praktisk måde samt indført systematik og orden.

RESULTAT:

Stabsafdelingerne arbejder i dag med forbedringer på en meget struktureret måde og har fået streamlinet nogle af deres daglige rutiner, hvilket letter hverdagen. F.eks. har IT afdelingen en mere overskuelig og bedre prioriteret projektportefølje samt mål for serviceniveauet. Der foretages en stærkere likviditetsopfølgning og fælles arkiver og materialer er lettere at anvende.

 

FAKTA:

Frøs Herreds Sparekasse er kåret som den bedste arbejdsplads i Danmarks Bedste Arbejdspladser 2010. Frøs, der ledes af Adm. Direktør Kurt Jensen, er et yderst solidt pengeinstitut med en solvens på 18,9% (myndighederne kræver 8%). Frøs, der startede i 1872 i Rødding, har åbnet sin filial nr. 10 og er gennem perioden 2000-2010 vokset med i alt 85% til 124 medarbejdere.

LEAN HOS FRØS HERREDS SPAREKASSE


 

Hjælp med lean i min virksomhed

Hør hvordan jeg kan hjælpe dig med at optimere din virksomhed. Det tager en time - og jeg garanterer for, at I bliver klogere.

Mødet er helt uforpligtende.