LEAN

FÅ DEN BEDSTE INTERNATIONALE LEAN ERFARING - IND I DIN VIRKSOMHED

Lean & Strategy tilbyder mange forskellige ydelser på Lean området - tilpasset til dine specifikke behov. Det har givet solide resultater ved kunder som Vestas, FRØS og Team Engineering.

Lean & Strategy samarbejder med den globale Lean virksomhed Project7 Consulting, der består af ex-Toyota ledere. Her er eksempler på Lean ydelser:

Lean transformation i din virksomhed

Ambitionsniveauet er dit. Vi arbejder ud fra situationen i dag og de rette mål, struktur for Lean og en tilpasset proces, der sikrer målene opnås og at kulturen for at arbejde med forbedringer styrkes. Kontakt os for at diskutere denne mulighed.

Certificeret Lean træning

Medarbejdere og ledere i din virksomhed arbejder med konkrete udfordringer i virksomheden - det er op til deltagerne at bevise deres evner gennem forbedringer i praksis. Certificeringen bygger på et internationalt anerkendt Lean program, der kan tilpasses præcis din virksomheds mål og behov. Programmet forudsætter at instruktøren selv er certificeret i Lean og i at foretage assessment af deltagerne - det er Søren Pedersen. Hvis du ser certificeret træning som en god mulighed, så Kontakt os idag for at mødes.

Specifik træning i Lean metoder

Value Stream Mapping, flow forbedringer, fejl-reduktion, omkostningsreduktion, omstillingseffektivisering, job instruktion, Kaizen, Basic Stability, A3 tænkning, struktureret problemløsning og mange flere. Hvis du er ude efter specifik træning, så kontakt os for at planlægge det der passer bedst. Lean & Strategy har udliciterings-og samarbejdsaftaler, der kan være en fordel ved visse Lean træningsforløb.

Læs mere om:

Lean i skoler og undervisningsinstitutioner
Lean i energisektoren
Lean i finanssektoren

Al træning og konsulentarbejde udføres personligt af Søren Pedersen.

Hjælp med lean i min virksomhed

Hør hvordan jeg kan hjælpe dig med at optimere din virksomhed. Det tager en time - og jeg garanterer for, at I bliver klogere.

Mødet er helt uforpligtende.