Lean er en strategi for din virksomhed

Lean er meget mere end en metode til de at opnå de mål, som du og din organisation har sat jer. Det er en filosofi, en tankegang, som kan hjælpe med at definere de mål, som din organisation kan få gavn af at arbejde med. Lean er strategi.

Fra tanke til handling

At implementere en ny måde at organisere arbejdet på er altid en krævende proces, som indebærer ekstra ressourcer. Når Lean er den strategi, som er valgt for forandringerne, resulterer arbejdet i øget overskud, færre fejl, hurtigere levering og øget produktivitet, hvilket betyder, at der på sigt vil blive brugt færre ressourcer. 

Udvikling af strategi med lean

Udover at Lean er en strategi for udvikling af organisationen, så kan tankegangen også bruges til at definere de bedste muligheder for udviklingen af jeres organisation. Hvad giver den største gevinst? Færre fejl, kortere gennemløbstid, øget produktivitet, bedre lagerstyring? Lean kan være med til at definere de strategiske punkter, som vil give den største gevinst i forhold til jeres organisation og klarlægge, hvilken udvikling der vil være mest hensigtsmæssig - nu og på sigt.

Kontakt os og træf en aftale om et indledende møde, som kan være med til at klarlægge, hvordan Lean kan bruges som en strategi i jeres virksomhed.     

Al træning og konsulentarbejde udføres personligt af Søren Pedersen.

Hjælp med lean i min virksomhed

Hør hvordan jeg kan hjælpe dig med at optimere din virksomhed. Det tager en time - og jeg garanterer for, at I bliver klogere.

Mødet er helt uforpligtende.